maanantai 30. huhtikuuta 2012

Klara vappen.

 Vappu on vuosittain 1.toukokuuta vietettävä kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa yleinen vapaapäivä.Se on alkavan kevään juhlapäivä sekä kansainvälinen työväen juhlapäivä.Suomessa vapunpäivää aattopäivineen vietetään työväen, ylioppilaiden ja kevään karnevaalijuhlana.Vuodesta 1979 lähtien vappu on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä, suomalaisen työn päivä.

Lähde:Wikipedia

Ois siellä ollu pidempikin pätkä vapusta mutta en nyt jaksanut alkaa referoimaan. Mistäköhän mä oikein alottaisin. Vappu noin juhlana on yleensä merkinnyt mulle aika paljon, lähinnä mieheni kautta. Hän kun teekkarina koki sen hyvin tärkeäksi. Itse en sitä hössötystä oikein voinut ymmärtää, mutta onhan se totta, että aika harva asia tuntuu keväisin yhtä hyvältä kun hyvin suunniteltu ja eväistetty piknik Ulliksella. Itse odotin Vappua tänäkin vuonna yhtä innokkaana. Ilma on ihana ja kevät on jo pitkällä. Suunnittelin mitä kaikkea leivon ja järjestän Ullikselle, mutta tänään taas todellisuus iski päin näköä.

Viimeiset kolme Vappua olen viettänyt Ulliksella mieheni ja kavereidemme seurassa. Mullakin on ollut ihan hauskaa kännisten teekkareiden toilailuja seuratessa. Tämä vappu on kuitenkin erilainen. Ei ole miestä, ei kännisiä teekkareita, eikä piknikkiä Ulliksella. Jostain kumman syystä ei ole fiilistä juhlia. Tuntuu tosi pahalta ajatella, että mieheni, joka satutti mua todella kovasti rellestää ja juhlii Vappua niinkuin aina ennenkin, pitää aivan yhtä hauskaa ja samojen kavereiden kanssa. Eikö siitä yhtään tunnu pahalta?

Itse ajattelin huomenna viettää ihanan päivän Keijun kanssa tässä ihan lähiympäristöstä ja puhallella saippuakuplia. Oletteko muuten huomannut kuinka paljon iloa lapset saa niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin saippuakupla?

Ainiin, torstaina viimein sain vietyä paperit käräjäoikeuteen ja ne leimattiin siellä. Perjantaina oli lastenvalvojan kanssa tapaaminen ja huoltajuusasiat on nyt myös setvitty. Tästä eteenpäin aionkin siis kutsua miestäni exäksi sillä tämä avioliitto alkaa olla myös virallisesti lopuillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti