perjantai 2. maaliskuuta 2012

Uusi alku

Istun nyt kirjastossa kirjoittamassa, sillä oma nettini ei vielä jostain syystä toimi. Olen nyt kaksi päivää ollut ilman nettiä ja se on ollut hyvin vapauttavaa. Nyt on muutto suoritettu, viimeiset tavarat sain kotiini eilen, ja sain pahvilaatikkoja pinoon, joten nyt on vähän kodikkaampaa. En juurikaan ole saanut laatikkoja purettua, kun lapsen kanssa on vähän hankala tehdä asioita, mutta kyllä se tästä. Tämä viikonloppu on ensimmäinen "vapaa" viikonloppu. Saa nähdä miten "Keiju" pärjää isänsä luona. Se on ollut ihan innoissaan uudesta huoneestaan ja siitä, että siellä on niin paljon tilaa mellestää.Laitan kuvia "Keijun" valtakunnasta, heti kun saan oman nettini toimimaan.

Omassa kodissa on ollut yllättävän hyvä olla. Kyllä mua vähän jännittää, että koska se romahdus sitten tulee, mutta voihan se olla, että se jättää kokonaan tulematta.

Kirjaston aikuispuolen koneet oli kaikki varattu, joten tulin tähän nuorten puolelle, jonka koneet on tarkoittettu alle 20-vuotiaille.. Ystävällinen nuori mieshenkilö, joka on töissä tässä nuortenosastolla tuli avaamaan minulle koneen. Sanoin hänelle, että en kyllä ole alle 20-vuotias, johon hän vastasi iloisesti, että kyllä mä menen alle 20-vuotiaasta ja iski silmää. Naureskelin itsekseni. Kyllä se piristi päivän kun lähdin liikenteeseen ilman meikkiä, naama stressinäpyillä ja hiukset takussa. Nyt on pakko lähteä jatkamaan matkaa, täytyy asentaa pesukone ja siihen pitää ostaa yksi osa. On se ihana huomata miten sitä pärjää ihan itsekseenkin. Itse reippaana tyttönä kasasin pöydät ja laitoin kattolamput paikoilleen.

Mihin niitä miehiä oikein tarvii? Vitsi,vitsi. Kyllä mä ikävöin. Pakko sitä vaan on tähän tottua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti