sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Muinaismuistoja

Yksi vapaaviikonloppu alkaa olla taas takanapäin. Viikonloppuni on ollut mahtava, todellakin olen saanut viettää mahtavaa aikaa ihanien erinäisten ihmisten seurassa. Tässä siivotessani, löysin laatikon jonka kyljessä luki "MUINAISMUISTOJA". Pienellä jännityksellä aukaisin laatikon, sillä en muistanut mitä olin sinne laittanut.

Laatikon sisältä löysin pieniä laatikoita, jotka olivat täynnä kaikenmaailman lappusia ja valokuvia. Yhdestä laatikosta löysin kuvia itsestäni ollessani pienenä tyttönä Thaimaassa.Yhdessä laatikossa oli kirjeitä sekä valokuvia teinivuosilta. Käsiini osui tietenkin kuvia Exästä ja minusta seurustelun alkuvuosina ja myös yksi kirje jonka hän oli minulle lähettänyt. Yhdestä laatikosta löysin hääkuvia.

Hämmästyksekseni katsoin kuvia hymyillen, en tuntenut enää samanlaista haikeutta kuin olisin ehkä kuukausi sitten tuntenut. Katsoin kuvia, ja tajusin, että päivät jotka kuviin on ikuistettu ovat menneet jo ohi, ja niitä ei saa takaisin. Ymmärsin myös sen, että tuon ihmisen, joka kanssani jakaa noita onnellisia hetkiä noissa kuvissa, on ollut tarkoitus kulkea rinnallani vain tietyn matkaa. Hän on ollut minulle se oikea jonkin aikaa, mutta nyt on meidän teidemme aika erota. On toki myös ymmärrettävä se, että Keijun isänä, hän tulee olemaan aina osana elämääni. En pääse hänestä ikinä kokonaan eroon, enkä oikeastaan haluakaan.

Reaktioni kuvien näkemisestä luo mulle toivoa. Toivoa siitä, että pikkuhiljaa alan päästä asian yli ja alan olla valmis innolla suuntaamaan katseeni tulevaan ja hymyillen katsomaan taakse päin menneitä vuosia.  Lämmöllä voin muistella Exää kaikista hänen teoistaan huolimatta ja lämmöllä voin muistella suhdetta, jonka mokasimme _yhdessä_. Saimme yhdessä kuitenkin aikaan jotain maailman kauneinta, Keijun!

Ihanaa ja kaunista keväistä sunnuntaita! Mun mieli on erinomainen, monestakin syystä! Yhdestä niistä kerron ehkä sitten seuraavassa tekstissäni.Nyt jatkan siivousta, kohta on kesä ja on ihana saada koti siistiksi ja ylimääräiset rojut pois!

1 kommentti:

  1. Ihana lukea tätä tekstiä. Siunausta, muruseni! T. Iskä

    VastaaPoista