sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Väärinymmärretty

Sain juuri muutamalta taholta kuulla, että edellisen blogitekstini lakipykälistä sai semmoisen kuvan, että ne olisi jotenkin piikittelyä Exää kohtaan. Kysyttiin, että olenko sittenkään päässyt yli Exästä ja jopa eroterapiaa suositeltiin.

Täytyy siis nyt ihan heti korjata se väärinymmärrys. Kun googletin lakia avioerosta ja törmäsin tuohon, lähinnä huvituin.Mieleeni ei tullut noissa kohtaa Exä missään määrin. Liitin ne tekstiini siksi, että mielestäni ne ovat lähinnä huvittavia ja aikansa eläneitä. Tiedän, että ne on tyhmästi irrotettu ns.asiayhteydestään, mutta jos vaikka pikaisestikkin silmäilet niitä muita, jotka antamani linkin takaa löytyy, ymmärrät ehkä pointtini.

Mitä siihen ylipääsemiseen tulee, koen jo olevani elämässäni seuraavassa luvussa, ja Exää oikeasti muistelen ihan vain lämmöllä ja vilpittömästi toivotan hänelle kaikkea hyvää elämäänsä. Tosiasia kuitenkin tulee aina olemaan se, että hän on Keijun isä ja mun pitkäaikainen paras kaveri monen vuoden ajalta. En siksikään halua väkisin kasvattaa jotain teeskenneltyä kaunaa tai vihaa Exää kohtaan vaikka ilmeisen moni sitä minulta odottaakin. Ja niin, kyllähän mä terapiassakin sillon keväällä kävin, että en ole sitäkään puolta unohtanut tai laiminlyönyt.

Oli vaan pakko nyt tämä asia korjata, sillä en halua taas osakseni tuhatpäin tulta ja tulikiveä.

Juupa...täytyykin tästä lähteä Keijun kanssa joululahjaostoksille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti